Arrangementer

Messer og markeder på herregården


I løbet af året afholder vi flere arrangementer her på Ausumgaard.
I maj måned byder vi indenfor til den store Forårsmesse, og i december åbner vi dørene til julemarked med fokus på især de gode, lokale fødevarer til julen.

Vi byder indenfor

Det betyder meget for os, at vi selv står for at arrangere messer og markeder på gården - på den måde sikrer vi, at vi har en direkte kontakt til både gæster og udstillere og har mulighed for altid at have føling med arrangementerne.
Alle medarbejdere på gården er involveret i det store arbejde, der ligger i at klargøre stedet til at tage imod de mange besøgende - og derudover allierer vi os med lokale foreninger og frivillige, der hjælper med at servicere de mange gæster.

Arrangementer giver mod på mere

Det betyder alverden for os, at vi kan skabe nogle positive og stemningsfulde oplevelser på gården - og vi er meget taknemmelige over den store opbakning, som både udstillere og gæster viser os gang på gang. Det økonomiske overskud fra arrangementerne betyder, at vi endnu bedre kan renovere, vedligeholde og passe rigtig godt på stedet, og den store, positive opbakning giver os lyst til og mod på at udvikle Ausumgaard i nye retninger.
 

Kommende arrangementer

JULEMARKED 2018

Julemarkedet på Ausumgaard har primært fokus på de gode, lokale råvarer til julens mange middage og frokoster. Men er her også lidt forskellige gaveideer og kunsthåndværk.

Årets julemarked løber af stablen 2. weekend i december.

7.-9. december 2018