Privatslivs- og cookiepolitik

Opdateret d. 18-05-2018

Introduktion
Hos Ausumgaard lægger vi vægt på at du er tryg ved at anvende vores website. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Generelle vilkår
Ausumgaard indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken.
Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

Hjemmel
Ausumgaard behandler personoplysninger på baggrund af:

  • Samtykke til at sende dig marketingkommunikation
  • Interesseafvejning (kontrakt) til at opfylde den leverance/ordre kunden har bestilt


Samtykke
Vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, og du skal vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og til enhver tid kan trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside.

Domæne(r)
Dit samtykke gælder for følgende domæner:
•    www.ausumgaard.dk

Personoplysninger
Ausumgaard indsamler kun standardpersonoplysninger til:

  • At kunne sende dig nyhedsbreve og information om vores varer og arrangementer (her beder vi kun om din mailadresse og intet andet.)
  • Til at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt


Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Kun ved køb i vores webshop: Navn, adresse, tlf., mail og leveringsinformation


Behandling af dine oplysninger:
Ausumgaard behandler personoplysninger med fortrolighed og sikrer, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen/databeskyttelsesloven.

Ved salg i vores webshop, benytter vi en anerkendt og PCI-certificeret betalings-gateway til at gennemføre betalingskorttransaktionen (https://quickpay.net/dk/).

Vi opbevarer ikke dit betalingskortnumme. Dit betalingskortnummer sendes i krypteret form direkte til https://quickpay.net/dk/’s gateway


Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger sendes videre til:

  • Navn og leveringsadresse samt bemærkning til leverance sendes til transportfirma

Vi overfører ingen personoplysninger til andre lande.

Hvem modtager oplysningerne

  • Faste transportfirmaer – standard personoplysninger
  • Samarbejdspartnere – som hjælper os med leverancer


Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven
  • Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage

 
Rettigheder
Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder
 

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vo-res almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne - bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.


Private browser indstillinger
Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

Cookies
Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside.
Afvisning eller sletning af cookies: Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter.
 
Kontakt
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97464411 eller post@ausumgaard.dk

Klageadgang
Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

Version
Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret april 2018.