Program

Oplevelser for store og små


Forårsmessen byder som altid på et stort børnehjørne med hoppe- og halmborg, klappedyr og hygge om de mindste med sjove aktiviteter.

For børn
I den store herregårdshave er der mulighed for at nyde foråret, og her kan man også prøve at klatre i havens træer med Vestjysk Klatreklub.
I børnehjørnet er der klappedyr, halmborg og hoppebord, lege og aktiviteter for børn.

Bliv Madpakkemester - for børn fra 6-15 år
I år laver vi i samarbejde med Struer Fri Fagskole madworkshops for børn i alderen 6-15 år.
Temaet for workshoppen er Madpakkemester - og her lærer børnene en masse om, hvad der kan udgøre den spændende, sunde og lækre madpakke. Der er fokus på råvarer af høj kvalitet og på at børnene selv får lov til at arbejde med maden.
Billetter kan købes på forhånd (så sparer du entreen på 30 kr.). Læs mere og køb billet.

Det kribler og kravler
I foråret er vi startet med at producere melorme på gården. Produktionen er en del af forskningsprojektet Invaluable, der fokuserer på hvordan insekter kan bidrage som proteinkilde i fødevarer.
I løbet af weekenden er der mulighed for at komme indenfor den varme "stald", hvor vi på nuværende tidspunkt opformerer melorme.
Her kan man se, røre og måske også smage, hvad det er vi går og arbejder med.
Tjek programmet for tidspunkter.

Musik og opvisninger
Hele weekenden spiller La Porta Band op til forår- og fest på scenen ved cafeen - så her kan man få en lille, hyggelig koncertoplevelse med Johnny Madsens gamle band. Det bliver helt sikkert festligt og farverigt. 

I løbet af weekenden er der opvisninger af både gymnastik og dans på gårdspladsen - og hele gården kommer i det hele taget til at emme af liv og forårsstemning.

Klik på programmet herover og se en større udgave, som også kan printes.