For udstillere

I 2018 er det 9. år i træk vi åbner dørene til forårsmarked her på Ausumgaard.

Markedet er en bred, folkelig begivenhed, der samler gæster fra hele lokalområdet og fra et stort opland her i det Vestjyske.

Gårdens gamle bygninger fungerer som et spændende udstillingsvindue for en bred skare af virksomheder, hvoraf mange har fokus på salg af varer - og andre har mere fokus på generel markedsføring - fælles for dem alle er, at de kommer for at møde en masse kunder/potentielle kunder i øjenhøjde.

Gæsterne forventer at kunne købe mange forskellige typer af varer med hjem - lige fra kunsthåndværk til fødevarer, fritidsudstyr og meget mere.
Når vi sammensætter udstillerlisten, lægger vi stor vægt på, at alle udstillere medbringer produkter og koncepter af høj kvalitet og gør meget ud af præsentation af virksomheden og varerne, så gæsterne bliver mødt af indbydende og spændende stande hele vejen rundt.
Vi har ca. 150 stande fordelt på udendørsarealer, gårdsplads, stalde og lofter, og vi forsøger at sammensætte udstillerne, så der er lidt for enhver smag - og ikke for meget af det samme.

Vil du være med?
Mange udstillere på forårsmessen kommer igen år efter år - men vi er også altid på udkig efter nye, spændende deltagere.
Har du lyst til at være med som udstillere, så kontakt os endelig.

Send os en mail med kort beskrivelse af virksomheden og/eller produkterne, samt produktfotos og meget gerne link til en hjemmeside eller lign.

Skriv til Maria på post@ausumgaard.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.