Forårsmarked 2018

Lidt om forårsmarkedet

I 2010 åbnede vi for første gang dørene til forårsmessen her på Ausumgaard, og siden er det blevet en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os til år efter år. Målet med messen har altid været at åbne gården op for omverdenen og bringe liv i de gamle, tomme driftsbygninger, som emmer af historie og atmosfære.

I år har vi omdøbt arrangementet til ForårsMarked fremfor forårsmesse. Det gør vi blandt andet fordi vi gerne vil fremhæve markedsstemningen. Her er stadig udstilling af forskellig art - men vi prioriterer at have mange spændende stande, hvor gæsterne kan købe lækre produkter med sig hjem. Her er  således udstilling og salg af kunst, håndværk, mode, hobbyudstyr, helseartikler- og ydelser og ikke mindst masser af fødevarer. Vi krydrer messen med musik, opvisninger og forskellige aktiviteter og sjov for børn.

Gårdens gamle bygninger danner den perfekte ramme om en masse spændende aktiviteter, hygge og underholdning for hele familien.

Vi glæder os til at åbne dørene til årets forårsmarked, og håber, at rigtig mange kigger forbi.


Praktiske informationer


Dato:
5. & 6. maj 2018

Åbningstider:
Lørdag kl. 10-17 & søndag kl. 10-16

Entre:
60 kr. for voksne
30 kr. for børn fra 3-15 år
Gratis for børn under 3 år

Betaling:
Ved indgangen og cafeen kan betales med både dankort, mobilepay og kontanter. Mange udstillere tager også imod mobilepay – og vi har i år fået installeret wifi over hele gården, så det skulle ikke være et problem at bruge mobilen til betaling. Det er selvfølgelig også muligt at betale med kontanter eller hæve penge på dankort ved indgangen, i cafeen eller på Ausumgaards egen stand.

Parkering:
Der vil både være parkeringspladser tæt ved indgangen samt ved vindmøllerne, der ligger ca. ½-1 km. fra indgangen. Herfra kører vi shuttle med traktor og vogn til indgangen – en oplevelse, der plejer at være til glæde for både store og små.

Kom til Ausumgaard med bybussen:
Bus Nr. 23 med rute mellem Struer og Holstebro kører lige til døren - der er dog kun få afgange, der passer til åbningstiderne i løbet af weekenden.
Tjek derfor rejseplanen for nærmere info om afgange. Indtast "Ausumgård" som destination.
Fra både Struer og Holstebro station tager turen ca. 12-15 minutter. 

Handicapadgang:
Forårsmarkedet foregår både udendørs og indendørs i gårdens gamle bygninger, på gårdspladsen og i haven.
På de to gamle hølofter er der desværre ikke adgang for kørestolsbrugere. (det drejer sig om adgang til ca. 30 udstillere - resten af de ca. 110 udstillere er placeret i stueplan eller udendørs).
Der vil være handicapparkering tæt på indgangen. Spørg de venlige parkeringsvagter om vej.

Førstehjælp:
Skulle uheldet være ude, kan førstehjælp findes i cafe-teltet på gårdspladsen. Her forefindes også en hjertestarter.

Mad og drikke:
Der er masser af muligheder for at købe mad og drikke på forårsmessen.

Vejr og vind:
Forårsmessen foregår både indendørs i de gamle stalde og på hølofterne, samt på gårdspladsen og i haven. Der er derfor masser af gode oplevelser i vente – uanset hvordan vejret arter sig.

Hunde:
Hunde er velkomne på messen i snor. Dog ser vi helst, at hunde holdes udendørs og ikke medbringes indenfor i bygningerne.

Diverse:
Vi gør opmærksom på, at al færdsel på gården sker eget ansvar.