Halv velfærdsgris

Hele og halve velfærdsgrise

Når du køber en Ausumgaardgris betaler du kun for den mængde kød, du får hjem i fryseren. Dvs. det, der går til spilde fra krogvægten til kødet er færdigpakket, betaler du ikke for. Det giver en højere kilopris, men til gengæld betaler du kun for det kød, du får.
Vi forsøger at være ret fleksible i forhold til, hvordan du ønsker at få grisen. Vil du f.eks. selv pakke kødet til fryseren, eller vil du hellere betale lidt ekstra og få kødet hjem i små pakker, der er klar til fryseren?


Grisene parteres af Slagter Sørensen i Videbæk. Kødet kan enten afhentes direkte hos slagteren i Videbæk eller på Ausumgaard enten onsdag, torsdag eller fredag i ugen, hvor vi slagter. Næste slagtning bliver i uge 42, 44 og 45.
Ønsker du at få besked, når vi slagter igen, så send en mail til post@ausumgaard.dk


Hel Ausumgaardgris 50-55 kr. pr. kg.

 

Pakket og klar til fryseren - 65-80 kg. pris: 55 kr. pr. kg:
- finparteret, pakket i passende familieportioner og mærket med indhold — lige til at putte direkte i fryseren.
Fars er vakuumpakket i poser med 500 g.

Pak selv - 65-80 kg. pris: 50 kr. pr. kg.

finparteret, men ikke pakket og mærket. Til dig, der gerne selv vil pakke kødet til fryseren.
Fars er pakket i 1 stor pose, som du selv skal færdigpakke til fryseren.


Indhold:
Mørbrad
Kamsteg m. ridset svær
Koteletter af kam
Skaftkoteletter af kam
Ribbenssteg
(kan skæres til flæsk i skiver)
Nakkefilet og Nakkesteg
Skanker
Snitte
Fars
Slag
Schnitzler
skinketern
Skinkesteg
Skinkeculotte
Stegeben
Nøgleben
Spæk
Lever
 

Halv Ausumgaardgris 55-60 kr. pr. kg.

 
Pakket og klar til fryseren - 32-40 kg. pris: 60 kr. pr. kg:
- finparteret, pakket i passende familieportioner og mærket med indhold —lige til at putte direkte i fryseren.
Fars er vakuumpakket i poser med 500 g.

Pak selv - 32-40 kg. pris: 55 kr. pr. kg.

finparteret, men ikke pakket og mærket. Til dig, der gerne selv vil pakke kødet til fryseren.
Fars er pakket i 1 stor pose, som du selv skal færdigpakke til fryseren.


Indhold
Mørbrad
Kamsteg m. ridset svær
Koteletter af kam
Skaftkoteletter af kam
Ribbenssteg (kan skæres til flæsk i skiver)
Nakkefilet (eller evt. nakkesteg)
Skanker
Snitte
Fars
Slag
Skinkeschnitzler
skinketern
Skinkeculotte
Stegeben
Nøgleben
Spæk
Lever

 

Tilvalg: Ønsker du at få hoved, hale, tæer og hjerte med, så angiv venligst dette ved bestilling.


De næste Ausumgaardgrise slagtes i oktober - fra uge 42-45 2017
Kødet er klar til afhetning onsdag, torsdag eller fredag i ugen, hvor vi slagter.

Send os en mail, hvis du vil skrives op til en hel eller halv gris.
Skriv til: post@ausumgaard.dk