Købsbetingelser

Når du handler på vores webshop skal du oplyse navn, adresse, postnummer og by, telefonnummer, samt mailadresse.
Ved gennemført ordre vil en ordrebekræftelse blive tilsendt den angivne mailadresse, ligesom den samme ordrebekræftelse vil følge med ved levering af ordren.

Betaling:
Ved bestilling indtaster du dine dankortoplysninger. Vi trækker pengene for varen, når varen er pakket og afsendt.
Fortryder du dit køb, så giv os besked senest dagen inden forventet afsendelse af ordren. Når først varen er afsendt, har du ikke længere mulighed for at fortryde.

Reklamation:
Levering af varer fra Ausumgaard.dk anses som sket, når du har modtaget varen. Risiko for varer købt hos Ausumgaard.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved levering, vil vi bede dig om at kontakte os med det samme og oplyse os om, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk. Vi er kun interesseret i, at du er tilfreds med leverancen - så hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at der er uhensigtsmæssigheder ved varen eller leveringen.

I forhold til holdbarhed kan du som udgangspunkt kun klage over fejl, der afgrænser sig indenfor den holdbarhedsperiode, som vi via webshoppen har stillet dig i udsigt.

Holdbarhed:
Vi har både køle-, frost- og kolonialvarer på webshoppen, og der gælder forskellige holdbarheder på disse.

Spegepølser kan holde sig i indpakningen minimum 1 måned. Generelt kan spegepølser som regel holde sig længere ved korrekt opbevaring. Når spegepølsen pakkes ud er det vigtigt, at den tørres af med køkkenrulle eller et viskestykke, så den ikke længere er fugtig. Derefter bør pølsen pakkes i f.eks. madpapir, bagepapir eller et stofklæde og opbevares i køleskabet - det er vigtigt, at pølsen ikke bliver pakket tæt ind i f.eks. plastikpose eller bøtte, da dette kan forårsage mug. Lad i stedet spegepølsen tørre. Efter noget tid vil pølsen blive mere fast og hård i konsistensen - men smagen er stadig den samme. Sådan kan spegepølsen kan sagtens opbevares sådan i nogle uger. Vil du gerne gemme den længere tid, så læg den i fryseren. 

Andre røgvarer og pålæg: Røgvarer som f.eks. skinke, hamburgryg, sylter og lign. kan minimum holde sig 1 uge fra modtagelse med mindre andet er angivet.

Frostvarer: På vores frostvarer kan du som udgangspunkt regne med, at holdbarheden er minimum 3 måneder. Holdbarheden står altid på produktet.

Mel: det er forskellligt, hvor ofte vi får malet vores korn til mel. Men der vil altid være minimum 3 måneders holdbarhed på det mel, du kan købe på webshoppen, med mindre andet er oplyst.

Fortrydelse:
Da Ausumgaard.dk leverer fødevarer er der ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven §17, stk.2. Nr. 1.
Hvis du mod forventning mener, at noget i ordren ikke lever op til vores kvalitetskrav, bedes du selvfølgelig henvende dig til Ausumgaard.dk.

Uanset hvad, er vi aldrig længere væk end telefonen eller mail – så endelig bare ring eller skriv med spørgsmål, ris eller ros.

 

Er du tilfreds, så sig det til andre –
er du utilfreds, så sig det til os.

Vores succes er din næste ordre