Gavekurve fra Ausumgaard

Gavekurve med lokale råvarer

Mange sætter pris på gode råvarer og elsker dermed også at få gaver, der forkæler smagsløgene. Er produkterne tilmed lokale, så er det ofte et ekstra plus. Derfor kan du selvfølgelig også købe gavekurve med lokale lækkerier - både her fra gården, men også fra andre små, lokale producenter.

Det kræver blot, at du bestiller kurven i forvejen.

Vi pakker gavekurve i alle prisklasser fra 199 kr.
Bemærk, at de fleste kurve indeholder køle- eller frostvarer. Derfor kan det være en fordel at få pakket varerne i en termokasse i stedet for en traditionel kurv. Men vi pynter kassen med bånd og et flot kort, så det både er praktisk og festligt.
 
Send os en mail på post@ausumgaard.dk eller ring til os på 97464411 og hør nærmere.


Firmajulegaver

Vi oplever i stigende grad, at det er populært at købe lokale råvarer til julens traditionsrige middage og frokoster - så hvorfor ikke give medarbejdere en julegave med masser af lækkerier til højtiden? 

En julegave fra Ausumgaard kan f.eks. indeholde juleskinke, flæskesteg, rullepølse, medister, leverpostej, bacon, hamburgryg, sylte... Der er masser af muligheder - også for at supplere med kolonialvarer - f.eks. stenformalet mel her fra gården eller drikkevarer fra den lokale brygger eller det lokale mosteri.

Vi pakker gerne virksomhedsgaver i termobokse - det er både pænt og praktisk.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på post@ausumgaard.dk