Gårdens Folk


Igennem tiderne har utrolligt mange mennesker haft deres daglige gang på Ausumgaard.
Køkkenpiger, karle, kogekoner og mange flere har bidraget til arbejdet i marken, pasning af dyrene og husholdning samt vedligeholdelse af bygningerne.

I dag er vi en flok på 15 personer, der har en daglig gang på gården. Heraf er der nogle stykker i flexjob og indimellem har vi også forskellige praktikanter og lign. med på holdet. Dertil kommer sæsonmedarbejdere, der år efter år kommer og giver en hånd i høstperioden.

Et stærkt team
Vores medarbejderflok er sammensat af både håndværkere, landmænd, akademikere samt indimellem studerende og ufaglærte - og det gør os til en broget flok. Det ser vi dog kun som en styrke, da arbejdsopgaverne på gården også er meget forskelligartede. Vi har alle vores styrker og svagheder - og tilsammen udgør vi et fantastisk team - i hvert fald, hvis vi selv skal sige det.

Folkestuen er samlingspunktet i dagligdagen
I dagligdagen er vi spredt rundt om på gården og i markerne - og derfor er den traditionelle folkestue i stuehuset et vigtigt samlingspunkt. Her mødes vi så vidt muligt 2 gange om dagen til formiddagskaffe og middagsmad - og på den måde styrker vi sammenholdet og giver alle medarbejdere mulighed for at følge med i hinandens hverdag.
 

Bente
Gårdens "madmor".
Har siden 2008 sørget for, at alle medarbejdere får den rette forplejning i den traditionelle folkestue.
Søren
- uddannet landmand, har siden 2008 været driftleder i marken.
Holger
- Blev i 2013 ansat som driftleder i produktionen af slagtesvin. I dag passer Holger Ausumgaardgrise og leder og fordeler en masse praktiske opgaver - især i forbindelse med det nye biogas-anlæg. 
Jens Erik
- passer "Majs Plus" kyllinger, og er altid klar med en hjælpende hånd til de praktiske projekter
Uffe
- kører mejetærsker i høstperioden og resten af året arbejder han med at løse alle de tekniske og maskinelle udfordringer, der opstår i dagligdagen

Lene
- Passer til dagligt gårdbutikken og andre praktiske opgaver

 
Thorleif
- hjælper til med praktiske opgaver på gården og i haven.
Peder
- nabo til Ausumgaard. Passer den store have med blomster og grøntsager. Billedet er fra Peders 90 års fødselsdag i 2015.
   
Christina
- Arbejder med markeder og messer, kommunikation og nicheprodukter. Er pt. på barsel og Christinas opgaver varetages af Maria
Kirsten
- Ejer og driver Ausumgaard sammen med sin søn og svigerdatter, Kristian og Maria
 
Maria
- Er gift med Kristian og bor på Ausumgaard sammen med børnene Sigrid, Solvej og Rasmus.
Maria er uddannet psykolog, har sin egen praksis i Huset Lindskov - og arbejder derudover også med driften af Ausumgaard - især med fokus på de udadvendte aktiviteter på gården.
 
Kristian
- Er gift med Maria og bor på Ausumgaard sammen med Maria og børnene Sigrid, Solvej og Rasmsus. Uddannet landmand. Ejer og driver Ausumgaard sammen med Maria og sin Mor Kirsten