Medisterpølse - udsolgt

Medisterpølse - udsolgt

Køb
45,00
Vores lækre medisterpølse er naturligvis lavet med kød fra vores Ausumgaardgrise. Medisteren er enkelt krydret med salt, peber, løg - helt sikkert den bedste medister vi nogensinde har smagt.

Medisterpølserne kan enten steges rå eller koges inden stegning. Det er blot vigtigt at sikre sig, at pølserne på den ene eller anden måde ender med at være gennemstegt.

Steges den rå, så brun den først af på begge side ved høj varme på en pande med rigeligt fedtstof.
Herefter skrues ned for varmen og medisterpølsen steger færdig i ca. 15-20 minutter.


Nettoindhold: minimum 500 g.

Medisterpølserne er vakuumpakkede og opbevares på frost.


Tips til Nem aftensmad:
Server med groft rugbrød og sennep eller med frisk, hjemmelavet rødkålssalat m. appelsin, valnødder, balsamico og rapsolie.