Samarbejdspartnere

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.
Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.


Code of Care er en non-profit organisation, som er grundlagt her i det Vestjyske områdem, og hvis hovedformål er at arbejde for at skabe en langt højere grad af social ansvarlighed i de danske virksomheder. 
Vi er medlem af Code of Care, og Kristian er en del af et såkaldt Task Force, der skal prøve at skabe handling bag de gode intentioner - altsammen fordi det matcher rigtig godt med vores eget værdisæt.
En af Holstebros allerbedste restauranter, Støberiet, har siden foråret 2012 haft forskellige udskæringer af Ausumgaardgrisen på menuen, bl.a. mørbrad og koteletter med skaft.
Vi har fået utroligt mange positive tilkendegivelser fra folk, der har smagt vores kød på restauranten, og derfor er vi naturligvis utrolig glade for det gode samarbejde.
Se mere om Støberiet på hjemmesiden: www.stoberiet.com
På den vestlige spids af Limfjordsøen Fur ligger Fur Bryghus og Restaurant i en gammel molerfabrik fra 1926. Her er der siden 2004 blevet brygget smagfulde specialøl, og serveret lækre retter i den stemningsfulde restaurant. 
Vi samarbejder med Fur om at inkorporere nogle af deres ølvarianter i vores Ausumgaardspegepølser. Ausumgaardpølsen med chili og Fur Porter er f.eks. en fast del af vores sortiment. Derudover serverer Restaurant Bryghuset Ausumgaardgris og forhandler vores spegepølser. www.furbryghus.dk
Da vi i foråret 2012 nævnte for bagermester Jesper Sander, at vi gik med en ide om at producere vores eget mel, var han med det samme med på ideen og foreslog, at han kunne bage Ausumgaardbrød til salg i sin butik. Og da Bageriet Max efter vores mening er en forretning med nogle af de lækreste brød her i omegnen, så var et samarbejde helt oplagt.
Både brød bagt af Ausumgaardmel og selve melet kan købes i bageriet på Vesterbrogade i Holstebro. www.bagerietmax.dk/
Claudis Have er en lille fin cafe og butik i gågaden i Lemvig med fokus på gode lokale fødevarer. Her kan du smage vores Ausumgaardspegepølse i en lækker sandwich eller købe et stykke spegepølse med hjem fra butikken. www.claudishave.dk
Cafe Utopia er en hyggelig cafe i hjertet af Holstebro.Samtidig er det en arbejdsplads for personer der er psykisk sårbare eller har en sindslidelse, med det formål at give medarbejderne øget livskvalitet gennem meningsfuld beskæftigelse.
Har kan du smage Ausumgaardspegepølserne i forskellige af cafeens frokostretter.
www.cafeutopia.dk
Cavi Art er et spændende tangprodukt fra Lemvig-virksomheden Jens Møller Products.
De små caviar-lignende kugler er fremstillet af havtang og har nogle spændende egenskaber, som den rigtige fiskerogn ikke har. De kan bruges i både varme og kolde retter, de smitter ikke af, de findes i mange smagsvarianter og de bevarer faconen under tilberedning. Derfor tænkte vi, at de kunne være en spændende smagsgiver i vores spegepølser. Indtil videre har vi udviklet 2 Ausumgaardspegepølser med Cavi Art. En med trøffel-smag og en med wasabi. www.caviart.dk
Cafe Aas er en lille hyggelig frokostcafe i Holstebro centrum.
Cafeen har et lille udvalg af købmandsvarer - heriblandt finder du vores Ausumgaardspegepølser. Vi samarbejder også med Jette Aas om levering af svinekød fra vores velfærdsgrise til særlige arrangementer på bl.a. Gæstgivergården. www.cafeaas.dk/
Restauranten på Hotel Skarrildhus serverer Ausumgaardspegepølserne som en del af deres froskostanretning. Og på den måde når vores produkter helt til Kibæk.
www.skarrildhus.dk